בידינג

נכתב ב-24 בספטמבר 2007, 12:29 | על-ידי לירון | קטגוריות: כללי

2

אני סטודנט באוניברסיטת ת"א, במסלול מוזר של כימיה ובלשנות דו-חוגי. בכימיה אני מתחיל שנה שלישית, ובבלשנות שנה שניה (פיצור עקב אילוצי מערכת), ואני מצהיר בזאת, קבל עם ועדה, שעד היום מעולם לא קרה שלא קיבלתי בבידינג את מה שרציתי. משקיעים 3 שעות מהחיים, בונים מערכת, בודקים אותה, בודקים שאין חפיפות במבחנים ע"י זה שרושמים אותם בלוח השנה, בודקים שדרישות-הקדם של כל הקורסים מתאימות לתכנית שבנית עד סוף התואר, ניגשים לבידינג, נותנים הרבה נקודות למה שלדעתך יהיה מבוקש, למשל תרגולים עם המתרגלים או השעות שהרוב יעדיפו, אם יש בחירה בזה, ומעט נקודות למה שיש בו פחות תחרות, כמו קורס בחירה שהוא פופולרי במידה בינונית, ונקודה אחת לקורסי חובה, או אפילו אפס, תלוי בפקולטה שלך.

בכל מקרה, השנה הבידינג שלי היה ממש מאתגר (במיוחד עם זה שמזכירה אחת ניסתה לשגע אותי, אחת שלחה לי לינק שבור שלא באשמתה, והאתרים של הידיעון כל הזמן נפלו, אבל לא רק בגלל אלו), ועדיין קיבלתי כל מה שרציתי. אני באמת לא חושב שאני עילוי בתחום הבידינג. שאני אכתוב מדריך מפורט לבניית מערכת וביצוע בידינג? יהיה קהל?

הטריגר לכתיבת פוסט זה: ראיתי ב"מעריב" כתבה שבה לכלכו לא מעט על הבידינג, ולמרות שלא לקחתי את זה אישית ממש, כי זו באמת מערכת הזויה, היה נראה לי שאנשים פשוט לא מצליחים להתמודד איתה ואז נדפקים, ובהנחה שלא יחליפו אותה בזמן הקרוב, אולי כדאי שמישהו באמת ילמד אותם להתמודד איתה ולא רק בהרצאת אוריינטציה של שעתיים בתחילת שנה א'.

והערת אגב לקוראיי חובבי השועל: אונ' ת"א, קבלו ח"ח, מערכות הבידינג ו"מידע אישי לתלמיד" פועלות מצוין בפיירפוקס! וקבלו הערה לתיק האישי – אתם משתמשים בחלק מהמקומות בעברית וויזואלית, שזה מעפן, וה-Virtual TAU פועל על פלטפורמט HighLearn, שמעבר לזה שהיא מיושנת (AJAX, מישהו?), היא לא פועלת על פיירפוקס כמו שצריך, וזה מעפן.

תגובות (2)

אני חושב שבהחלט יש שימוש במאמר כזה, גם אם הוא לא יתרום לי.
ואז תכתוב מדריך דומה לבידינג באיביי.

את זה אני חושב שכדאי שאתה תכתוב…